Dve izložbe povodom Fotoreporterske nove godine

Povodom Fotoreporterske nove godine, koja se više od četiri decenije proslavlja u Novom Sadu, pozivamo vas na otvaranje dve izložbe fotografija. Svečano otvaranje izložbi biće održano u sredu 23. decembra, u 17 časova,  u Muzeju Vojvodine, u Dunavskoj 37.

Izložba „Omaž novosadskim svetlopiscima“ predstaviće desetak nama dragih i uglednih kolega, koji više nisu sa nama, ali njihove fotografije su i dalje odsjaj njihovog rada i dugogodišnjeg stvaralaštva.

Aktuelno stvaralaštvo biće predstavljeno izložbom „Objektivno“ na kojoj će biti izloženi radovi trideset novosadskih fotoreportera koji svakodnevno beleže sva aktuelna dešavanja, a isto tako stvaraju i po nešto za svoju dušu i za dušu ljubitelja fotograije.

Domaćin ovogodišnje izložbe je, baš kao i protekle godine, Muzej Vojvodine, a organizatori su dnevni list Mađar so i Foto asocijacija Vojvodine.  Izložbe traju do 15. januara 2016. godine.

Organizaciju izložbi pomogli su Uprava za kulturu grada Novog Sada, Udruženje novinara Srbije, JP Vojvodinašume,  JKP Tržnica i Društvo novinara Vojvodine.

00ng