Foto konkurs za 7. izložbu fotografija „Objektivno“

Pozivamo sve fotoreportere i fotografe koji objavljuju u medijima, a iz Vojvodine su, ili su im radovi nastali u Vojvodini,  da učestvuju na 7. godišnjoj izložbi fotografija „Objektivno“.

Izložba treba da bude održana u Muzeju Vojvodine 23. decembra 2019. godine u sklopu svojevrsne fotoreporterske nove godine koja se u Novom Sadu obeležava više od pet decenija.

Selektor ovogodišnje izložbe je doajen jugoslovenske fotografije Geza Lenert,  viši kustos je Darijuš Sami, organizator je Foto asocijacija Vojvodine, a tradicionalni partner u organizaciji i domaćin manifestacije već sedmu godinu za redom je Muzej Vojvodine.

Tema je slobodna, neće biti primane političke fotografije, fotografije crne hronike kao ni fotografije koje ne prođu selekciju.

Porebno je da svoje najbolje radove pošaljete u visokoj rezoluciji na adresu fotoasocijacija@gmail.com  uz svaku fotografiju potrebna je i osnovana informacija o tome šta je na fotografiji.

Organizator izložbe će selektovane radove izraditi, opremiti i izložiti, a spisak autora sa po jednom izabranom fotografijom objaviti u katalogu izložbe. Takođe, u ciju promocije izložbe i autora, organizator zadržava pravo da u tu svrhu određene fotografije objavi u medijima uz pominjanje autora.

Slanjem radova na ovaj konkurs saglasni ste sa uslovima konkursa. Rok za slanje radova je 1. decembar 2019. godine.