Две изложбе поводом Фоторепортерске нове године

Поводом Фоторепортерске нове године, која се више од четири деценије прославља у Новом Саду, позивамо вас на отварање две изложбе фотографија. Свечано отварање изложби биће одржано у среду 23. децембра, у 17 часова,  у Музеју Војводине, у Дунавској 37.

Изложба „Омаж новосадским светлописцима“ представиће десетак нама драгих и угледних колега, који више нису са нама, али њихове фотографије су и даље одсјај њиховог рада и дугогодишњег стваралаштва.

Актуелно стваралаштво биће представљено изложбом „Објективно“ на којој ће бити изложени радови тридесет новосадских фоторепортера који свакодневно бележе сва актуелна дешавања, а исто тако стварају и по нешто за своју душу и за душу љубитеља фотограије.

Домаћин овогодишње изложбе је, баш као и протекле године, Музеј Војводине, а организатори су дневни лист Мађар со и Фото асоцијација Војводине.  Изложбе трају до 15. јануара 2016. године.

Организацију изложби помогли су Управа за културу града Новог Сада, Удружење новинара Србије, ЈП Војводинашуме,  ЈКП Тржница и Друштво новинара Војводине.

00ng