Фото конкурс за 7. изложбу фотографија „Објективно“

Позивамо све фоторепортере и фотографе који објављују у медијима, а из Војводине су, или су им радови настали у Војводини,  да учествују на 7. годишњој изложби фотографија „Објективно“.

Изложба треба да буде одржана у Музеју Војводине 23. децембра 2019. године у склопу својеврсне фоторепортерске нове године која се у Новом Саду обележава више од пет деценија.

Селектор овогодишње изложбе је доајен југословенске фотографије Геза Ленерт,  виши кустос је Даријуш Сами, организатор је Фото асоцијација Војводине, а традиционални партнер у организацији и домаћин манифестације већ седму годину за редом је Музеј Војводине.

Тема је слободна, неће бити примане политичке фотографије, фотографије црне хронике као ни фотографије које не прођу селекцију.

Поребно је да своје најбоље радове пошаљете у високој резолуцији на адресу fotoasocijacija@gmail.com  уз сваку фотографију потребна је и основана информација о томе шта је на фотографији.

Организатор изложбе ће селектоване радове израдити, опремити и изложити, а списак аутора са по једном изабраном фотографијом објавити у каталогу изложбе. Такође, у цију промоције изложбе и аутора, организатор задржава право да у ту сврху одређене фотографије објави у медијима уз помињање аутора.

Слањем радова на овај конкурс сагласни сте са условима конкурса. Рок за слање радова је 1. децембар 2019. године.