Конкурс за најбољу планинарску фотографију

Позивамо вас да учествујете у међународној изложби планинских и планинарских фотографија, под називом „Планинарска фотографија меморијал Ненада Радојковића“.
Организатори изложбе су
ПОСК „Јасеница“  и Народни музеј у Смедеревској Паланци уз покровитељство Планинарског Савеза Србије и Општине Смедеревска Паланка.

Тема овогодишње изложбе су „ГОДИШЊА ДОБА НА ПЛАНИНИ

Пошаљите највише четири фотографије планинарског садржаја на тему „ГОДИШЊА ДОБА НА ПЛАНИНИ“, у електронском формату у што бољој резолуцији (имајте у виду да ће се најлепше фотографије штампати за потребе изложбе).

Фотографије и попуњен образац пријаве пошаљите на мејл адресу: planinarska.fotografija@gmail.com

ПРЕУЗМИТЕ ОБРАЗАЦ: ОБРАЗАЦ ПРИЈАВЕ

Котизација се не плаћа.

Крајњи рок за слање је
25. јануар 2023.

Изабране фотографије ће бити изложене у галерији Народног музеја у Смедеревској Паланци, док ће остале бити приказане на FB страници: Планинарска фотографија „Меморијал Ненад Радојковић“

Признања и награда „Ненад Радојковић“, за најбољу фотографију, по избору жиријa организатора, биће додељене на свечаном отварању изложбе у Народном музеју у Смедеревској Паланци 24. фебруара 2023.

Напомена. Организатори не преузимају никакву одговорност за било какву злоупотребу ауторских права.  Организатор и Планинарски савез Србије могу користити послате фотографије за излагање, репродукцију у каталогу и фејсбук страници, као вид бесплатног и непрофитног рекламирања изложбе.