Новосадске улице у Архиву Војводине

Изложба фотографија „Новосадске улице“ биће отворена у Архиву Војводине 22. октобра у 19. часова.
Фотографијама Новог Сада представиће се група од седам аутора фотографија окупљених око Фото асоцијације Војводине и Фото комуне „24 кадар“.

На тридесет пет фотографија биће представљен поглед на улице Новог Сада из визуре седморо фотографа и заљубљеника у фотографију различитих професија и сензибилитета. Међу ауторима су: дизајнер и електро монтер Јан Вало, фоторепортер Дарко Дозет, интерниста Др Ранко Ђуровић, економиста и некадашњег кошаркаш Стеван Јовановић, васпитач Снежана Лерх, графичар Слађана Пантелић и радиолог Проф др. Роберт Семниц.


Дружећи се чланови заједно стварају и наступају на многобројним изложбама и такмичењима широм Србије и региона , а изложба је логичан наставак успешне сарадње.
Изложбу је подржала Управа за културу града Новог Сада и друга је која ће бити реализована у сарадњи са Архивом Војводине, претходна је била посвећена лепотама Горњег Подунавља које су под заштитом УНЕСКО-а.


Изложба ће бити одржана у складу са мерама и прописима Владе Републике Србије и Штаба за ванредне ситуације града Новог Сада.
Молимо све да имају стрпљења и разумевања и да се придржавају важећих мера у циљу спречавања пандемије изазване Корона вирусом.

Линк ка ФБ најави догађаја:
https://www.facebook.com/events/689521095248683/